Se molnen forma sig som prickekorv

Idag är min sista dag här i Borrby. Imorgon bitti åker jag, Julia och mamma till köpenhamn, för att sedan lämna mig på flygplatsen där kl. 12.00.
Jaha, och vart ska jag nu då? Joo jag ska till Aix en Provance i Frankrike.
Där befinner sig pappa, Susanne och Jessica i ett hus med pool och precis vid en helt fantastisk by. Så där ska jag vara nu i mer eller mindre en vecka. Och tur för er finns det internet där, alltså kommer jag kunna blogga därifrån. Men vi får se hur mycket det blir av det, men kanske något inlägg per dag.
Åååh vad jag längtar tills att göra en fet bomben i poolen när jag kommer dit. Jag älskar pooler. Eller att bada över huvud taget. Så där kommer jag hänga en hel del när jag är där nere. Men en fågel viskade i mitt öra att det är grym shopping där också. Ska kolla hur mycket pengar jag har kvar på kortet, det blev ju ganska mycket shopping i USA, hehe.

Men idag så ska jag tvätta, packa och bara njuta av min sista dag här i Skåne. Tyvärr är det molnigt idag, så det ser lite mörkt ut att gå ner till stranden. Istället ska jag vara med mina vänner här och bara ta det lugnt! Hoppas ni får en trevlig dag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0