Shop til you drop

Herregud vad jag e trött. Visst jag sov ut imorse och åt största feta frukosten, men jag e fortfarande helt slut. Vi har nämligen varit på ett av Floridas största shopping mall idag, sawgrass. Och det var stort. Asså Nk släng dig i den välkända väggen. Vi var där i 5 timmar och jag stannade inte för att vila en minut. Det fanns så många butiker att kolla i och så lite tid (host, host).

När jag vandrade in i Forever 21 butiken möttes jag av en bekant sång. Kunde inte sätta fingret på vilken det var, men sen hörde jag att de var Animal av Mike Snow. Hur coolt är inte det? Svensk musik inne på forever 21!
Några timmar senare inne på Ralph Lauren butiken spårade jag lite.
En expidit erbjöd mig deras stora shoppingbag att lägga alla kläder jag skulle köpa bara för att bära dem när jag var i butiken. Kände att varningsskylten blinkade lite, men jag blundade och fortsatte. Var också rysligt nära på att köpa lakan och örngott där ifrån och de var först när jag såg att jag var den enda under 45 som kollade på sängklädselavdelningen som jag lyckades skärpte mig och ta mig därifrån.

Men nu sitter jag här på mitt hotellrum. Utmattad och pank. Njöd och redo att åka hem till Sverige. Kommer inte ihåg vad jag har i alla påsar, men lär väll se när jag packar väskan senare ikväll. Snart ska jag ner och äta min sista middag här i Amerika med mina älskade vänner. Hej gråtkalas!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0