Hejdå Florida!

Sitter på Ft Lauderdales flygplats och tänker tillbaka på allt jag har hunnit med här i Florida. Även fast tiden har gått jätte snabbt.
Imorse försov jag mig för första gången här (typiskt nog bara för att jag hade mycket att göra imorse). Så jag fick snabbt åka ner och äta frukost och sedan packa det sista. Sedan var det dags att säga hejdå till alla. Det hade jag draigt ut på så mycket som möjligt. Vissa visste inte ens att jag skulle åka för att jag inte har sagt något.

Berättade hur jag kände för alla och tårarna bara rann om mig och min vänner. Vi skrattade och grät omvartannat och jag ville inte släppa taget. Varken om mina vänner eller Usa. Jag vill stanna här.

Men när jag såg på min klocka att taxin hade väntat i 10 minuter var det dags att gå. De tre super gulliga killarna Abdullah (ja, alla heter samma sak) följde mig ner till lobbyn och såg till så att jag fick med mig allt. Abdullah Fluff ville kidnappa mig och gömma mig i hans rum. Medans Abdullah grandpa tänkte hoppa ner i min väska och följa med. De e bara för söta!
Det sista Abdullah Fluff sa till taxichaffören va "take care off her, okey?". Och sen åkte jag. Nä, nu blir jag ledsen. Måste hitta något att sysselsätta mig med istället. Hej!


Kommer sakna de här grabbarna jätte mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0