Ny rad

Någon som har listat ut vad jag har fått i julklapp?
En ledtråd

And then I'm gone

Imorgon torsdag så åker vi. Med Skateboardrampar under ögonen och katten unde armen kliver jag på ett plan i hopp om att det faktiskt lyfter. Sånt kan man ju inte ta förgivet nu i dessa vinterdagar (notera att jag skriver detta 2010 och inte 1970). Men hur som helst, vi försöker. Och blir det som vi vill så landar vi i Malmö kring 08.00 och flyger tillbaka nån dag i början på 2011. Där emellan ska vi hinna med att träffa Mormor och Morfar, strandpromenader, en försenad julklappsutdelning och såklart nyårsafton.

Men bloggen då? Jo, den lever. Fast utan internet. Man var visst mer mån om att placera kohagar än maststolpar nere vid vårat hus. Och mobiltäckning får också lite stryk (läs: Man måste stå i trädgården och kan röra sig inom 3 kvadretmeter för höra något i luren). Men vart ska flickan? Inget internet och ingen mobil?! Jo gott folk, jag ska bara ha ett par sköna dagar med familjen och återhämta mig. Fred ut!

Jag försöker fånga dagen, men fan så fort den springer


Livet leker verkligen för det där lilla livet. Hennes fantasi har inga gränser. Inga bekymer inga konstigheter, hon bara bara...är

My man


I år gav tomten mig en man eller två eller tre eller...ja...Marc heter han. Han gör fina saker som gör att jag känner mig fin. What more can you ask for in a guy?

Don't buy drugs. Become a pop star, and they give you them for free!


Den där katten kan visst sova i alla positioner.
Själv har jag kollat på Love actually och ätit alla godisar, alltså dem som smakar riktig choklad (mjölkchoklad, på sin höjd med lite kola) ur Aladinasken. Nu väntar jag snällt på att någon ska offra sig och äta dem sista (äckliga) så att jag kan bege mig ner till andra våning. Hej godismonster. Hej då och godnatt på er! ♥

Eat with me


Bästa realisation. Få gäster på restaurangen och jättegod mat. Och med rea på desserten, jo, jag vet vad ni tänker. FAN-FUCKING-TASTIC!

I'm alive

Variation var det ja. Här kommer ett livstecken i form av bild. Jag lever. Även fast jag bara visar bilder på julpynt och åter julpynt så finns även ett litet liv bakom kameran.
Mode och sånt kommer även de. Dagens outfit...jaaa.... de får ni nog vänta ett tag på. Men när ni som minst anar det så säger jag stressat till Kristina i telefonen "Jag kan inte prata mer, jag måste pose:a för min webbkamera".


Fucka upp är mitt andranamn


Titta vad jag hittade inslagen på självaste julafton.

Från oss alla...

God jul på er!


Ett vänsterhandstenkast från Stureplan landar stenen här hos oss.Left waiting outside your door

Packat kläder - Check!
Packat täckbyxor och jacka i stil med michelingubben - Check!
Packat alla julklappar - Check!
Packat katten - Check!

Kom vi iväg? Inte riktigt.


tjejerna på tv4 vädret gav oss den seriösa blicken och sa "åker ni till södra Sverige framförallt Österlen så lär det bli problem i trafiken" GULP. På kartan såg man ett stort vitt snömoln ligga som ett täcke över Skåne. Efter grubblande om vem vi skulle bo hos (med katt(!) ) om vi bara tog oss till Malmö och vem som skulle få dra vår bil ur ett dika några kilometer från Ystad.
Ni hör. Kaos är det rätta ordet. Men vad vore julen utan lite dramatik?

Så nu sitter jag nyvaken i min nya pyjamas (fick öppna första julklappen igår för att ha något varmt att sova i nere i Skåne) och vårat plan gick för fyra timmar sen. Packningen står kvar ute i hallen och Smultron har inte fattat någonting.

Julafton i Stockholm är inte så dumt det heller. Dessutom lär vi kliva ombord på första bästa plan när vädret har lugnat ner sig där nere bland Bregottkossorna. Hörde jag nyårsafton i skåneland?

Lite julpynt från Casa de la Tivelius

The sonds resound echo


Imorgon gäller det. Checka av dem sista julkapparna på ett nordiskt kompani.
Sen beger vi oss mot söder, till snöovädrets hemland - Österlen. Där väntar en meter snö och en värmande släkt. Älskar kombinationen.

Överbäst

När jag fyllde år fick jag det finaste en människa man få - Blommor!
Dem har piffat upp varje rum i lägenheten och fått mig att le när jag tittat på alla färger på blommorna.
TAAAck än en gång!
Och tack till alla ni som gjorde min födelsedag precis som jag ville ha den! ♥

same shit different nameLite mindre hår,
lite mörkare färg,
men med samma tjofläng À la Stig Helmer.


KvällsuppvaktningVi avslutade denna fantastiska dag med att äta på det stora hotellet. Gud ska veta, VILken klass och service! Känns som att jag har ätit mig mätt för en vecka. Påvägen ut berättade dörrvakten att de är förbjudet att fotografera på hotellet. Tur för mig som lyckades klicka dessa foton innan någon kom på mig.

20101220
20 december och jag är glad. Har blivit uppvaktad med sång, blommor och paket på morgonen. Sen laddade jag upp med en stor frukost. En blomsterhandlare ringde och ville veta portkoden till oss för att kunna leverera blommor. Vem sjuttsingen har ordnat med det? Ja, ja känns i alla fall som att den här kan bli en bra dag.

Ruuuumpaa
Det är dags för oss att gå och lägga oss. Imorgon väntar nya äventyr och ett grattissms från Kristina halv sju på morgon. Can't wait...preciiis. Men godnatt på er mina små söta läsare!

May your holiday sparkle

Och årets snyggaste julkort går till....*trumvirvlar* Familjen Delattre. Går även under namnet Eva som i världens bästa gudmor. Snygg familj har hon dessutom som om det inte räckte med hennes skönhet.

När jag vaknade imorse såg jag ett stort paket med stämpeln "United states postal service". Åh, åh, åh Evas födelsedagspresent!! Utan att tänka på det så gick jag fram och skakade på det tryckt mot mitt öra, precis som ett litet barn skulle gjort. Dock satte bubbelplastet stop för mina äventyr. Det lät ju ingenting. Får ta och sätta mig på en pall och vänta in morgondagen så som man ska göra.

Smultron
Tagen med webcamen och den har en tendens att ge ifrån sig ett osmakligt ljus som gör en blek och ful. I detta fall bara blek, Smultron är inte fullt så vit.Säg hej till lilla Smultron.
I skrivande stund ligger hon på min dator och med tassarna på min högerhand. Fundersamt följer hon mina fingrar som slår på tangenterna. Inte lätt att va kattunge när man har en bloggande kompis. Nu somnade hon, så jag vågar inte skriva mer med risk för att väcka sötnosen.
Vi hörs!

RSS 2.0