Stackars Amanda

Nu sticker jag till Grönan med Julia, Krille och några andra. Där spelar Veronica maggio ikväll, som jag hoppas kan leverera live. Jag känner mig redo att sjunga mig hes till låtar som Stop och 17 år. Riktigt grymma låtar med vackra texter.

Dock ger Veronica mig lite ångest. För hon får mig att tänka på den gången jag satt på samma restaurang som henne. Nybliven Maggio fan som jag var, började jag snacka med henne för att berätta att jag älskade hennes musik, visade hur många sångtexter jag kunde och bad om autograf.
När jag granskade hennes lite slarvia autograf tyckte jag att den såg lite konstig ut. Sen när börjad hennes efternamn på J?
Googlade lite mer bilder på Veronica och upptäckte då att det inte var henne jag hade gått fram till på restaurangen. Fuck. Hur minsamt var inte det? Stackars henne jag stod och smörade för. Efter närmare eftertanke kom jag på det. Amanda Jensen. Det var ju för fan Amanda Jensen. Det var därför hon såg så lost ut när jag citerade låtexten från 17 år. Tycker fett synd om henne. Och jag skäms som bara den.

Så någon gång i livet ska jag göra något för Amanda. Haha, tycker så synd om henne som trodde hon hade ett fan som kom fram till henne. Känner mig fett dum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0