Dj blow my speakers up...

Sminkningen på M U S gick jätte bra, känner mig och ser framförallt två år äldre, haha här var det inte fel på självförtroendet. Ne men det blev skit snyggt!
Kvällens outfitt, eller som jag föredrar att kalla det; kläder, är köpta och klara och mitt så kallade hår får som vanligt leva sitt egna liv.

Jag hoppas att alla mina läsare (har typ två stycken) får ett superduper kul nyår och att ingen spenderar kvällen ensam, vad vore det för start på det nya året?
Vi ses nästa år, simma lugnt!Kjol från Monki, topp från by second female


Make Up Store here we come!

Godmorgon, god morgon åh vilken härlig dag, god morgon god morgon till dig!
Så känner jag mig just nu. Har nämligen fått en tid för sminkning hos Make Up Store idag! Wooohooo!
Jag ringde dem igår vid den här tiden och jag hann bara säga att jag ville ha en tid för... Innan tjejen i andra luren avbröt mig och sa att det var fullt för bokning av sminkning på nyårsafton.
Jag ringde Make up Store idag igen och hoppades på att de hade fått ett återbud. Och tro det eller ej, det visade sig att de hade fått ett återbud idag.
Vad är oddsen liksom?
Så nu svävar jag lite lätt på moln över min tur jag har och ska snart hoppa i Uggs och fjällröv för att rasta Birdie. Problemet är bara att min hund inte visar några livstecken när hon ligger utmattad i soffan, men jag antar att så fort jag börjar klä på mig så kommer hon komma springandes.
Goodbye pyjamas Hello Make Up Store!
                                   


Då var man igång...

Jaha då var man igång med det här så kallade bloggandet. Det känns på ett sett lite töntigt att sitta här och skriva till 0, zero läsare om vad jag tycker, tänker och gör, men jag antar att det är det man gör här i början. Men på ett sett gillar jag ändå det här, att skriva en slags offentlig dagbok, där jag dela med mig av mina små äventyr i vardagen med mina vänner och familj, inte minst min mamma som fick mig att börja blogga. Hon har gått runt här i ett par veckor nu (eller det kanske är månader, vad vet jag?) och sagt att jag ska börja blogga och skriva om allt roligt jag har för mig (vad det nu skulle vara?), vad jag har på mig och massa andra galna idéer som jag får varje dag. Haha, jag antar att hon tycker att jag ska dela med mig till fler att jag tycker man ska förkorta prostitution till Pr eller att våran städerska heter Inga Alls (Inga, som i ingen alls, Inga är mamma som får städsprutt och städar lägenheter 12 på natten)
Jaa, vad har jag egentligen gett mig in på? Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om, eller för guds skull varför jag gör det, men det lär jag väll ta reda på under min tid här på bloggen. Haha, "Blåååååggen" tänker direkt på Ica Ulf i nya Ica reklamen när han videobloggar, så klockren!
Men nu ska jag inte spåra redan i mitt första inlägg...
Men för att få fram något ur detta vill jag bara säga välkommen till min, lite annorlunda blogg, och jag hoppas vi ses snart igen!
                                                

RSS 2.0